Miliardarul ceh Petr Kellner, noul proprietar PRO TV, a decedat ULTIMA ORĂ

Miliardarul ceh Petr Kellner, noul proprietar PRO TV, a decedat ULTIMA ORĂ
scris 29 mar 2021

Noul proprietar al PRO TV, miliardarul Petr Kellner, care controlează fondul de investiții ceh PPF Group, a decedat, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit lângă un ghețar din Alaska.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Elicopterul Airbus AS350 B3 s-a prăbușit în apropiere de ghețarul Knik, au spus duminică reprezentanții cabanei care a închiriat aparatul de zbor.

Printre victime se aflau și doi ghizi, pilotul elicopterului și un turist. Petr Kellner se afla într-o excursie.

Tranzacția de 2,1 miliarde de dolari prin care PRO TV, alături de celalte active ale grupului de media Central Media Enterprise (CME) din  Cehia, Bulgaria, Slovacia și Slovenia, a intrat în proprietatea fondului ceh de investiții PPF a primit toate aprobările necesare de la autoritățile relevante în octombrie.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Petr Kellner avea deja afaceri în România, prin intermediul PPF, în principal în domeniul imobiliar, el cumpărând sediul ING Bank și complexul Metropolis Center, ambele din București.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Kellner este cea mai bogată persoană din Cehia și este creditat de Forbes cu o avere estimată la acest moment de 17,5 miliarde de dolari.

Fondat în urmă cu 30 de ani, PPF Group are operațiuni în 24 de țări și deține active în valoare de aproximativ 49 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
pro tv
protv
cme
petr kellner
ppf group
acord preluare
tranzactie finalizata
huawei
acuzatii legaturi china
didier stoessel
ceo
lubos jetmar