Orange România preia și posturile TV Telekom Sport

Orange România preia și posturile TV Telekom Sport
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2021

Telekom România a cedat și canalele de sport către Orange România. Modificarea acționariatului s-a făcut cu acordul membrilor Consiliului Național al Audiovizualului în ședința de astăzi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Membrii CNA au votat în unanimitate trecerea acționariatului de la OTE S.A. la Orange România S.A, arată Pagina de Media.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Astfel, Orange deține următoarele posturi: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3, Telekom Sport 4, Telekom Info.

Mutarea vine după ce, în toamna anului trecut, Orange a preluat pachetul majoritar din acțiunile companiei Telekom România (partea de servicii fixe de telefonie, internet și TV), tranzacție anunțată de Profit.ro și confirmată ulterior.

Telekom Sport are drepturile TV pentru meciurile din Liga 1, Formula 1, NBA și competițiile europene de handbal.

La finele anului, grupul Telekom România, format din foștii operatori Romtelecom și Cosmote, în prezent Telekom Romania Communications și Telekom Mobile Romania Communications, avea circa 5.300 de angajați. Recent, Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) - controlată de OTE, grup elen deținut în proporție de 46% de Deutsche Telekom - și Orange au anunțat că au ajuns la o înțelegere privind preluarea operațiunilor aferente rețelelor fixe de către grupul francez, confirmând astfel informațiile anunțate în prealabil de Profit.ro.

Telekom Romania Communications mai controlează integral operatorul prin cablu Nextgen Communications, cu 478 de angajați în 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange românia
telekom sport