Ringier a cumpărat Gazeta Sporturilor

Ringier a cumpărat Gazeta Sporturilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2018

Societatea mixtă Ringier Sportal S.R.L., formată din Ringier România S.R.L. și Sportal Media Group Bulgaria, a încheiat un acord cu Intact Media Group pentru a achiziționa marca românească Gazeta Sporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acordul privind achiziția include atât platforma digitală GSP.ro, cât și ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, scrie News.ro.

Portalul de informații sportive GSP.ro are peste 3,5 milioane de vizitatori unici pe lună. Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor este vândută în aproximativ 20.000 exemplare pe zi.

VIDEO Noutăți pe Netflix în prima parte a lunii iulie CITEȘTE ȘI VIDEO Noutăți pe Netflix în prima parte a lunii iulie

„Achiziția Gazetei este un pas enorm pentru noi. Gazeta Sporturilor va reprezenta o altă ofertă puternică pentru cititorii noștri. Punctul forte al mărcii Gazeta este reprezentat de calitatea ridicată a conținutului său editorial realizat de poate cea mai respectată echipă din Romania”, a transmis Mihnea Vasiliu, director general al Ringier Romania, într-un comunicat.

Stilian Shishkov, CEO al Sportal Media Group, și leaderul platformei bulgare sportive Sportal.bg, a adăugat: „Împreună cu Ringier România, vom investi în infrastructura tehnologică a GSP.ro, pentru a stimula conținutul. În același timp, vom oferi soluții inteligente de conținut, atractive atât pentru fanii sportului și ai pariurilor, cât și pentru clienții internaționali relevanți de publicitate”.

Sportal Media controlează, în Bulgaria, mai multe site-uri de informații, printre care profit.bg și hotnews.bg.

Achiziția este așteptată să fie finalizată în septembrie 2018. În prezent, ea este supusă aprobării privind controlul fuziunilor la autoritățile competente.

Ringier Sportal S.R.L (înființată la finalul lunii martie 2018) este o societate mixtă 50:50, cu acționarii Ringier România S.R.L. (înființată în 1992), subsidiara directă a Ringier AG din Elveția, și Sportal Media Group Bulgaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
ringier
gazeta sporturilor