CNA a avizat iesirea din lista „must carry” a posturilor TV ale trustului Intact

CNA a avizat iesirea din lista „must carry” a posturilor TV ale trustului Intact
scris 3 iul 2018

Consiliul Național al Audiovizualului a avizat iesirea din lista „must carry” a posturilor TV ale trustului Intact - Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Zu TV și Antena 3. 

Profit.ro a anunțat luna trecută că, după PRO TV, și canalele Antena Group vor renunța la regimul must-carry.

Revocarea din lista „must carry” a fost făcută începând cu data de 1 iulie 2018. Astfel, posturile TV în cauză nu vor mai fi considerate libere la retransmisie, acordurile de retransmisie gratuite nemaifiind valabile, scrie News.ro.

Radiodifuzorul urmează să încheie contracte de retransmisie cu societățile de distribuție.

Spotify testează o aplicație de dimensiuni reduse CITEȘTE ȘI Spotify testează o aplicație de dimensiuni reduse

„Considerăm că piața de distribuție a programelor de televiziune a ajuns la maturitatea și stabilitatea necesare pentru a pune colaborarea noastră cu societățile de cablu pe principii comerciale sănătoase și echitabile. Deși până în prezent nu am beneficiat de venituri importante din drepturile de retransmisie, în ultimii 25 de ani am investit constant și semnificativ în calitatea conținutului, dar și a imaginii canalelor noastre TV“, a transmis Cristian Ionescu, director teritoriu Antena TV Group SA, într-un comunicat.

În lista „must carry” au rămas 26 de posturi de televiziune: Kanal D, România TV, Prima TV, Național TV, B1 TV, Realitatea TV, Digi 24, Favorit TV, Kiss TV, Trinitas TV, Taraf TV, U Televiziune Interactivă, TV H, Național 24 Plus, Music Channel, Inedit TV, H!T Music Channel, Neptun TV, Speranța TV, Nașul TV, TVSudEst, Alfa Omega TV, Credo TV, Travel Mix, Telestar 1 și eStrada TV (Televiziunea zonei metropolitane București).

viewscnt
Afla mai multe despre
cna
intact
posturi tv
antena 3