Serviciul de streaming live al platformei Hulu va include conținuturi ale posturilor deținute de NBCUniversal

Serviciul de streaming live al platformei Hulu va include conținuturi ale posturilor deținute de NBCUniversal
scris 2 mai 2017

Compania Hulu a anunțat, luni, că serviciul ei de streaming live dedicat programelor de televiziune, care va fi lansat curând, va include conținuturi preluate de la posturile deținute de NBCUniversal, informează Reuters.

După acordul stabilit cu Comcast Corp, pachetul de televiziune live al Hulu va include conținuturi de la ABC, CBS, NBC și Fox, de la canale de știri transmise prin cablu, precum și portofoliul de streaming al Hulu, pentru un abonament de mai puțin de 40 de dolari pe lună, scrie News.ro.

Platforma Hulu, care difuzează show-uri originale precum "The Mindy Project", a spus că acordul cu NBCUniversal va furniza acces pentru streaming și transmisiune în direct pentru canale precum NBC, E!, CNBC și Telemundo.

După acordul cu NBCUniversal, numărul total de canale incluse în serviciul live TV va fi de peste 50, potrivit Hulu.

Veniturile și profitul CME în România, companie care deține PRO TV, au crescut puternic în primul trimestru CITEȘTE ȘI Veniturile și profitul CME în România, companie care deține PRO TV, au crescut puternic în primul trimestru

Anterior, CBS a semnat un contract pentru ca programele rețelei sale de televiziune și unele dintre programele sale de cablu să fie difuzate pe serviciul de streaming live al platformei Hulu.

Compania Hulu, care plănuiește să lanseze serviciul de streaming TV live în această primăvară, este deținută de companiile Walt Disney, Twenty-First Century Fox, Comcast și Time Warner.

viewscnt
Afla mai multe despre
hulu
nbcuniversal