ULTIMA ORĂ Jurnalistul american Larry King a murit

ULTIMA ORĂ Jurnalistul american Larry King a murit
scris 23 ian 2021

Jurnalistul american Larry King, în vârstă de 87 de ani, diagnosticat la finalul anului trecut cu Covid-19, a murit sâmbătă, anunță BBC.

King a fost spitalizat în Los Angeles, unde primea tratament și, la începutul lunii ianuarie, a fost anunțat că starea lui se îmbunătățise, scrie News.ro.

„Larry a luptat cu multe probleme de sănătate în ultimii ani și luptă și cu asta din greu, este un campion”, spunea o sursă pentru ABC News.

Serviciul de streaming Paramount+, disponibil din martie în SUA și America Latină CITEȘTE ȘI Serviciul de streaming Paramount+, disponibil din martie în SUA și America Latină

Prezentatorul de televiziune a suferit în 2019 un atac cerebral și i-a fost făcută apoi o angioplastie. În 2017, el a dezvăluit că a primit tratament pentru cancer pulmonar. King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat.

Despre experiența sa cu boala de inimă a scris două cărți: „Mr. King, You’re Having a Heart Attack: How a Heart Attack and Bypass Surgery Changed My Life” (1989) și „Taking On Heart Disease: Famous Personalities Recall How They Triumphed over the Nation’s #1 Killer and How You Can, Too” (2004).

În 2020, doi dintre copiii lui au murit: Andy, din cauza unui atac de cord, în luna iulie, și Chaia, din cauza unui cancer pulmonar, în luna august.

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, el a realizat și prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, a găzduit „Larry King Now” la Hulu și RT America, din 2012 până în 2020, și continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

Pentru munca sa în televiziune și radio, Larry King a câștigat două premii Peabody, un trofeu Emmy și zece premii Cable ACE.

viewscnt
Afla mai multe despre
larry king
cnn
covid-19