Verizon Communications anunță gruparea serviciilor de streaming oferite de Netflix și Max

Verizon Communications anunță gruparea serviciilor de streaming oferite de Netflix și Max
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2023

Verizon Communications va oferi clienților săi abonamente de streaming comune la platformele Netflix și Max, al Warner Bros Discovery, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Abonații la ”myPlan” Verizon pot opta pentru planurile susținute de reclame ale Netflix și Max, pentru un total de 10 dolari pe lună, începând de joi, scrie News.ro.

WhatsApp permite, în sfârșit, trimiterea imaginilor și filmărilor la calitatea originală CITEȘTE ȘI WhatsApp permite, în sfârșit, trimiterea imaginilor și filmărilor la calitatea originală

Acesta este cel mai recent pachet pe care Verizon l-a adăugat pachetului său ”myPlan”, care permite utilizatorilor să se aboneze la servicii precum Apple Music, Walmart+, serviciile de streaming Walt Disney, printre altele, fiecare pentru 10 dolari pe lună.

Furnizorii de telecomunicații colaborează din ce în ce mai mult cu platformele de streaming pentru a-și face planurile mai atractive pentru consumatori, în timp ce streamerii consideră aceste parteneriate ca modalități de a atrage spectatorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
verizon communications
netflix