Apple și Paramount Global au discutat despre gruparea serviciilor lor de streaming într-un abonament cu reducere

Apple și Paramount Global au discutat despre gruparea serviciilor lor de streaming într-un abonament cu reducere
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2023

Apple și Paramount Global au discutat despre gruparea serviciilor lor de streaming, care ar fi oferite cu o reducere de preț față de abonamentele separate, potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Companiile au discutat despre lansarea unei oferte combinate Paramount+ și Apple TV+, care ar costa mai puțin decât abonamentul pentru ambele servicii separat, se arată în articol, citând persoane familiare cu discuțiile.

Liderul de la Belgrad: Versiunea electrică a modelului Fiat Panda va fi produsă în Serbia CITEȘTE ȘI Liderul de la Belgrad: Versiunea electrică a modelului Fiat Panda va fi produsă în Serbia

O asociere între cei doi giganți de streaming rivali ar putea ajuta probabil să atragă clienți atenți la costuri, care s-au confruntat cu costuri mai mari pentru orice produse, de la alimente la electronice, scrie News.ro.

Verizon intenționează să ofere, de asemenea, versiunile susținute de reclame ale serviciilor de streaming Netflix și Max, al Warner Bros Discovery, pentru aproximativ 10 dolari pe lună combinate, în loc de aproximativ 17 dolari separat, a spus luna trecută o sursă familiarizată cu chestiunea.

Aplicația de livrare de produse alimentare Instacart a declarat la începutul acestei săptămâni că s-a asociat cu Peacock, al NBCUniversal, pentru a oferi serviciul de streaming fără costuri suplimentare tuturor abonaților săi plătitori din SUA.

Discuțiile dintre Apple și Paramount sunt în faze incipiente și nu este clar ce formă ar putea lua pachetul, se arată în articolul WSJ.

Paramount a refuzat să comenteze, în timp ce Apple nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
abonament
apple
paramount global