Natixis obține 480 milioane de euro în urma vânzării unei participații în Coface

Natixis obține 480 milioane de euro în urma vânzării unei participații în Coface
scris 25 feb 2020

Banca franceză Natixis a anunțat marți vânzarea unei participații de 29,5% din compania de asigurări de credite Coface grupului american Arch Capital, într-o tranzacție evaluată la aproximativ 480 milioane de euro (520 milioane de dolari), transmite Reuters.

Tranzacția ar urma să fie finalizată în următoarele șase - 12 luni, scrie Agerpres.

FOTO Magazinul București, clădirea-simbol din centrul istoric al Capitalei, este gata să reintre în circuitul comercial CITEȘTE ȘI FOTO Magazinul București, clădirea-simbol din centrul istoric al Capitalei, este gata să reintre în circuitul comercial

Natixis, a patra mare bancă listată din Franța, a precizat că a obținut 10,70 euro pentru o acțiune Coface, un discount de aproximativ 6% față de prețul de 11,38 euro al titlurilor Coface la închiderea ședinței bursiere de luni.

După finalizarea tranzacției, Natixis va păstra o participație de 12,2% în Coface dar nu va mai fi reprezentată în Consiliul de Administrație.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
natixis
coface