Netflix cumpără Next Games

Netflix cumpără Next Games
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2022

Netflix cumpără Next Games, dezvoltatorul finlandez de jocuri mobile care a creat „Stranger Things: Puzzle Tales”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Valoarea tranzacției, care va ajuta Netflix să-și întărească oferta de jocuri, este de 65 milioane euro, conform Money Control.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

În ianuarie, platforma de streaming Netflix Inc a năruit speranțele cu privire la o redresare rapidă, după ce a estimat joi o creștere redusă a numărului de abonați în primul trimestru din 2022, ceea ce a dus la scăderea acțiunilor cu aproape 20%.

După boom-ul din 2020, când numărul clienților a crescut cu peste 36 de milioane, Netflix se confruntă cu o încetinire semnificativă a numărului de noi clienți, în pofida succesul filmului ''Don't Look Up''.

OVES Enterprise, startup de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, deschide primul birou din afara țării și anunță dublarea numărului de angajați CITEȘTE ȘI OVES Enterprise, startup de dezvoltare de software din Cluj-Napoca, deschide primul birou din afara țării și anunță dublarea numărului de angajați

Compania se așteaptă ca în perioada ianuarie-martie 2022 să-și sporească numărul de clienți cu 2,5 milioane, în timp ce analiștii se așteptau la o estimare de 5,9 milioane, conform datelor Refinitiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
abonati
actiuni