Nordis Group estimează vânzări de 100 milioane euro în 2021 și își triplează echipa de vânzări pe fondul cererii crescute de locuințe pentru investiție și de vacanță

Nordis Group estimează vânzări de 100 milioane euro în 2021 și își triplează echipa de vânzări pe fondul cererii crescute de locuințe pentru investiție și de vacanță

Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2021

Nordis Group anunță rezultatele aferente primelor patru luni ale anului. Cifrele sunt valabile pentru vânzările ansamblurilor hoteliere și rezidențiale din Mamaia, Sinaia și Brașov. Estimarea cifrei de afaceri a grupului pentru anul în curs este în creștere, la peste 100 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

2021 este un an care a debutat excelent pentru Nordis Group. În primele patru luni, compania a înregistrat vânzări de 21 milioane euro. Suma reprezintă aproximativ 50% din valoarea totală vândută în anul precedent și o creștere de 300% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Performanța este cu atât mai notabilă dacă luăm în calcul impactul negativ al pandemiei de Covid-19  asupra economiei mondiale, cât și a țării. Pe fondul acestei creșteri și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, Nordis Group a anunțat extinderea de până la trei ori a forței sale de vânzări.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Până la finalul anului 2021, Nordis Group a anunțat că își propune să vândă peste 1.400 de unități. Totodată, compania vizează să atingă o valoare totală a vânzărilor de peste 100 milioane euro în acest an. Până în prezent au fost vândute 230 unități. Totodată, 75% din cumpărători au ales să achite integral unitățile contractate, ceea ce face capitalizarea Nordis una excelentă, compania dezvoltând proiectele din fonduri proprii și vânzări, fără credite bancare.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

„Ne bucură interesul crescut al românilor față de ansamblurile noastre hoteliere și rezidențiale. Suntem tot mai aproape de deschiderea Nordis Mamaia 5*****, proiect unde astăzi lucrează peste 500 de angajați Nordis și zeci de firme subcontractoare din țară și străinătate, cu o forță și viteză extraordinare. Ne-am propus să depășim nivelul standard cunoscut în piață, de simpla tranzacționare, să anticipăm nevoile clienților noștri și să redefinim procesul de investiție astfel: investim în profesioniști, în consilieri de investiții, care construiesc parteneriate și colaborări de lungă durată, derulând un proces complet de consultanță în imobiliare”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Nordis Group propune un model unic de investiție pe piața internă: clienții pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani și un randament anual garantat de 7%. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis