OMV a semnat un acord de concesiune în valoare de 1,5 miliarde de dolari cu Abu Dhabi National Oil Company

OMV a semnat un acord de concesiune în valoare de 1,5 miliarde de dolari cu Abu Dhabi National Oil Company
scris 30 apr 2018

Compania petrolieră Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) a anunțat semnarea unui acord pe o durată de 40 de ani cu OMV AG, prin care grupul energetic austriac obține o participație de 20% în concesiunile offshore SARB și Umm Lulu din Abu Dhabi, transmit Bloomberg și Reuters.

ADNOC, care generează aproape întreaga cantitate de petrol a Emiratelor Arabe Unite, acordă noi concesiuni investitorilor străini, într-o încercare de a obține acces la tehnologie și finanțare și pentru a-și asigura cumpărători pentru țițeiul său, scrie Agerpres.

OMV a contribuit cu o taxă de a participare de 5,5 miliarde de dirhami (1,5 miliarde de dolari) pentru a intra în concesiune, iar ADNOC va păstra o participație de 60% în concesiunile offshore.

Noi obligații privind deșeurile pentru restaurantele și firmele din Centrul Vechi al Capitalei. Amenzi de până la 5.000 lei pentru neconformare CITEȘTE ȘI Noi obligații privind deșeurile pentru restaurantele și firmele din Centrul Vechi al Capitalei. Amenzi de până la 5.000 lei pentru neconformare

Compania austriacă lucrează cu Abu Dhabi National Oil Company și la alte proiecte, inclusiv la expertiza zăcământului de gaze Shuweihat, a precizat ADNOC.

viewscnt
Afla mai multe despre
abu dhabi national oil company
omv