Optimizor dublează portofoliul

Optimizor dublează portofoliul

Alexandru Ana, CEO și cofondator Optimizor

scris 27 mar 2023

Compania Optimizor, parte a grupului Bittnet, specializată în livrarea serviciilor gestionate și integrate în domeniul IT și în consiliere privind implementarea de tehnologii digitale și disruptive, a înregistrat în anul 2022 o creștere de peste 35% a veniturilor, o creștere a marjei operaționale de aproape 100% și a profitului operațional cu 50%. 

Optimizor a ajuns astfel la o cifră de afaceri de 7.477.821 lei, un profit net de  1,8 milioane de lei și o marjă EBITDA de 28,67%, pe anul precedent. Optimizor și-a dublat portofoliul de clienți comparabil cu 2021, iar în primul trimestru din 2023 a încheiat alte patru contracte.

Cele mai bune zile și cele mai bune ore pentru a rezerva bilete de avion ieftine. Truc la care pot apela călătorii CITEȘTE ȘI Cele mai bune zile și cele mai bune ore pentru a rezerva bilete de avion ieftine. Truc la care pot apela călătorii

Potrivit lui Alexandru Ana, CEO și cofondator Optimizor, creșterile sunt generate de mai mulți factori, printre aceștia numărându-se atât modelul de business, automatizarea continuă a proceselor de livrare, piețele în care sunt distribuite serviciile Optimizor, cât și cererile de servicii de consultanță și asistență pe fondul noii structuri de telemuncă, din partea companiilor. „Creșterile sunt datorate extinderii pe piața locală în urma efortului susținut de a eficientiza procesul de execuție și de a reduce costurile asociate acestuia”, precizează Alexandru Ana, CEO și cofondator Optimizor.

Optimizor este o companie antreprenorială de servicii gestionate de IT („IT Managed Services”), înființată în 2016 și parte a grupului Bittnet din august 2021. Portofoliul clienților include atât companii americane, cât și clienți locali.

viewscnt
Afla mai multe despre
it
optimizor