Orange România numește un nou Chief Marketing Officer

Orange România numește un nou Chief Marketing Officer
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2022

Orange România îl numește pe Antoine Drevon în rolul de Chief Marketing Officer începând cu 1 noiembrie. Acesta preia responsabilitățile lui Pierre-Etienne Cizeron, care a dat curs altor provocări profesionale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cizeron a fost numit în februarie 2020.

Cu o experiență de peste două decenii în industria de telecomunicații, în distribuție și marketing pentru servicii de internet fix și mobil, pe piețe diverse precum Franța, Senegal sau Iordania, Antoine lucrează în cadrul Grupului Orange din 2002, ca parte a Orange Graduate Program.

BRD Asigurări de Viață își schimbă CEO-ul CITEȘTE ȘI BRD Asigurări de Viață își schimbă CEO-ul

Primele roluri importante din companie au fost cele de Voice Department Manager la Orange France Home și Mobile CBM Marketing Manager la Orange France Mobile. Cele mai recente funcții deținute de-a lungul carierei sale la Grup au fost în Iordania, ca Director de Marketing, și în biroul Orange din Maroc, care deservește 17 țări din Grupul Orange, ca responsabil de Business Development, cadru operațional și performanță transversală în Orange Orientul Mijlociu și Africa (OMEA).

viewscnt
Afla mai multe despre
chief marketing officer
orange
yves martin