evoMAG investește 50.000 de euro într-un sistem de management al depozitului

evoMAG investește 50.000 de euro într-un sistem de management al depozitului
scris 19 feb 2020

Retailerul online evoMAG investește 50.000 de euro într-un sistem de tip Warehouse Management System (WMS), ca parte a strategiei de creștere a vânzărilor în 2020.

Sistemul de management al depozitului are ca obiectiv îmbunătățirea timpilor de livrare a produselor către clienții finali, ca urmare a automatizării operațiilor cu stocul.

Regimul articolelor pirotehnice pregătit să fie înăsprit: Interzis la petarde și pocnitori. ”Sunt aruncate la ore nepotrivite sau excesiv, conducând la lipsa somnului, spaimă sau crize.” CITEȘTE ȘI Regimul articolelor pirotehnice pregătit să fie înăsprit: Interzis la petarde și pocnitori. ”Sunt aruncate la ore nepotrivite sau excesiv, conducând la lipsa somnului, spaimă sau crize.”

Magazinul online comercializează circa 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări și produse destinate nou-născuților.

evoMAG, companie românească de familie, a fost fondată în 2005 de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
sistem de management al depozitului