Orange România numește un nou Chief Marketing Officer

Orange România numește un nou Chief Marketing Officer
scris 19 feb 2020

Orange România anunță numirea lui Pierre-Etienne Cizeron în rolul de Chief Marketing Officer, acesta înlocuindu-l pe Yves Martin, care va prelua un rol executiv în cadrul unei alte divizii a Grupului Orange.

Cu o experiență de 20 de ani în industria de telecomunicații, Pierre-Etienne Cizeron va coordona strategia de marketing pentru segmentul B2C al Orange România, cu accent pe convergența fix-mobil și pe crearea de sinergii între serviciile de telecomunicații și cele financiare mobile. 

Murad pregătește deschiderea fostei perle a litoralului, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, ridicat la 4 stele all inclusive CITEȘTE ȘI Murad pregătește deschiderea fostei perle a litoralului, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, ridicat la 4 stele all inclusive

Parte a echipei Orange din 2006, Pierre-Etienne Cizeron a deținut mai multe roluri în zona comercială și de marketing și a lucrat în diverse piețe din America, Europa și Africa. În timpul mandatului său la Orange Egipt, în funcția de Chief B2C Business Units Officer, Pierre-Etienne Cizeron a coordonat strategii cu impact pozitiv asupra veniturilor și în accelerarea adopției serviciilor digitale.. Înainte de aceasta, în calitate de VP Consumer Marketing pentru Orange Group, a avut un rol în sprijinirea activităților comerciale și de marketing ale filialelor Orange, inclusiv pentru România. De asemenea, a deținut funcția de Chief Marketing & Commercial Officer la Orange Caraibe.

Absolvent de MBA la HEC Paris, Pierre-Etienne Cizeron deține două diplome de master în marketing și telecomunicații.

viewscnt
Afla mai multe despre
chief marketing officer
orange
yves martin