Orbis, cel mai mare lanț din Polonia și Europa Centrală, lansează brandul de aparthoteluri Adagio inclusiv în România

Orbis, cel mai mare lanț din Polonia și Europa Centrală, lansează brandul de aparthoteluri Adagio inclusiv în România
scris 25 oct 2017

Grupul hotelier Orbis, cel mai mare lanț din Polonia și Europa Centrală, lansează brandul de aparthoteluri Adagio în Europa de Est, inclusiv în România. Recent, Orbis a anunțat că pregătește extinderea în regiune.

Acordul de licentă master cu Adagio SAS conferă Orbis dreptul de a dezvolta hoteluri sub denumiri comerciale: Adagio, Adagio access și Adagio premium în 8 tări din Europa de Est: Polonia, Cehia, Ungaria, România, Serbia, Estonia, Letonia și Lituania.

Adagio are astăzi circa 100 de adrese în 11 țări.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Acordul de franciză master a fost încheiat pe un termen de 15 ani, cu posibilitatea de prelungire pentru perioade succesive de 5 ani, oferind Orbis acces la toate serviciile, instrumentele, know-how-ul și suportul Adagio SAS dedicate mărcilor Adagio.

FOTO Compania daneză Bladt Industries a cumpărat materiale din România pentru construcția unuia dintre cele mai spectaculoase poduri pietonale din Europa CITEȘTE ȘI FOTO Compania daneză Bladt Industries a cumpărat materiale din România pentru construcția unuia dintre cele mai spectaculoase poduri pietonale din Europa

Aparthotels Adagio® este rezultatul unui joint venture format în 2007 de grupul Pierce & Vacances Centre Parcs și AccorHotels.

Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 tari: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. 

viewscnt
Afla mai multe despre
frank reul
orbis
hotel