Pet Star se împrumută 20 milioane lei la Eximbank

Pet Star se împrumută 20 milioane lei la Eximbank
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2021

EximBank a structurat un pachet financiar care asigură necesarul de capital de lucru companiei Pet Star Holding din Ialomița, cel mai mare producător de preforme PET (eprubete din plastic din care apoi sunt formate flacoanele PET) din România și zona Balcanilor, ca volum de producție și varietate de formate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Societatea a beneficiat de un credit în valoare de 20 milioane de lei, acordat cu garanție de stat emisă în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari, care acoperă 90% din valoarea finanțării.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM - Pregătim ieșirea din criză.

Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu  Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Pet Star Holding din Slobozia este deținută de antreprenorii Mirela și Ion Drăgoi.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Pet Star Holding are o cotă de piață de 56%. Compania deține cea mai mare fabrică de preforme PET din regiunea balcanică, la Slobozia, cu o capacitate de producție de 1,2 miliarde de unități anual.

viewscnt
Afla mai multe despre
pet star
peturi