Platforma de investiții SeedBlink are un nou CEO

Platforma de investiții SeedBlink are un nou CEO

Carmen Sebe

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2021

Platforma de investiții SeedBlink, specializată în identificarea, verificarea, finanțarea și scalarea startup-urilor europene de tehnologie, a numit-o de la 1 septembrie pe Carmen Sebe în funcția de CEO, după ce de la 1 ianuarie 2020 aceasta s-a alăturat platformei ca partener. De asemenea, SeedBlink a recrutat doi manageri pentru funcțiile de director financiar și director tehnic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Odată cu promovarea lui Carmen Sebe, Andrei Dudoiu, co-fondatorul și fostul CEO al companiei, devine Managing Partner și Președinte al Board of Directors, în timp ce Ionuț Pătrăhău este, de asemenea, Managing Partner și responsabil pentru Corporate Development. Radu Georgescu își continuă activitatea în calitate de Chairman of the Board of Advisors.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Organigrama este completată de doi manageri noi pentru funcțiile de director financiar și director tehnic.

Astfel, Dorina Tudor, un manager cu 25 ani de experiență în domeniul financiar, este de la 7 septembrie Chief Financial Officer. Anterior SeedBlink a ocupat o pozitie similară in grupul de firme Clinicile Dr. Leahu, grupul Gecad și Avangate.

Pe de altă parte, Geoge Simion, un specialist cu 17 ani de experiență în IT, a devenit din august noul Chief Technology Officer al SeedBlink. Înainte a ocupat mai multe funcții de management printre care Software Engineering Director pentru Verifone, 2CheckOut și Coinzone.

Atât George Simion, cât și Dorina Tudor îi vor raporta lui Carmen Sebe și vor ajuta la scalarea companiei în această perioadă de creștere.

Aceste angajări vin ca urmare a rundei de finanțare Seria A de 3 milioane de euro a SeedBlink condusă de fondul de investiții Catalyst II România, cu participarea suplimentară a investitorilor instituționali și a campaniei SeedBlink pe propria sa platformă.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

În ultimele două luni, SeedBlink și-a consolidat echipa de executivi și Board of Advisors cu specialiști de renume printre aceștia numărându-se și Marius Ghenea, Pekka Maki și Ted Cominos Jr, care au atât o experiență dovedită în ceea ce privește scalarea companiilor, cât și o misiune personală de a democratiza investițiile.

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
carmen sebe