Platforma digitală KFactory ridică 600.000 de euro pentru extindere. SIF Transilvania investește

Platforma digitală KFactory ridică 600.000 de euro pentru extindere. SIF Transilvania investește
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2022

KFactory, platformă digitală, anunță că ridică 600.000 de euro într-o rundă seed pentru a-și accelera creșterea pe piața DACH (Germania, Austria, Elveția), pentru a investi în rețeaua de parteneri și integrări, respectiv pentru a extinde capacitățile platformei sale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul investitor, Fortech Investments, conduce runda, iar SIF Transilvania se alătură investitorului existent Sparking Capital, care își crește investiția inițială. Prin această rundă, finanțarea totală a KFactory atinge suma de 817.500 de euro.

Piața hotelieră din București a început revenirea după impactul COVID-19, operatorii vor să-și extindă brandurile în Capitală CITEȘTE ȘI Piața hotelieră din București a început revenirea după impactul COVID-19, operatorii vor să-și extindă brandurile în Capitală

KFactory este o platformă de automatizare a proceselor.

“În 2021, am crescut baza de clienți cu 500%. Ne continuăm creșterea în România și ne consolidăm prezența pe piața DACH, pentru a avea expunere globală în câțiva ani”, a spus Vlad Cazan, KFactory co-founder și Sales Leader.

“Cu această finanțare, urmărim să extindem funcționalitățile KFactory”, a spus Adrian Dima, KFactory co-founder și Product Leader.

Valoarea investiției este maximizată de prezența Fortech Investments ca investitor principal, parte a Fortech, furnizor de servicii IT din regiune.

KFactory are prezență teritorială atât în România, cât și internațională, în Portugalia, Germania si Statele Unite, în strategia de dezvoltare pe termen scurt avându-se în vedere creșterea prezenței internaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfactory
platforma digitala