Platforma Termene.ro, creștere organică de 40% în 2020: Am dublat investițiile în marketing și suport tehnic în ultimele șase luni

Platforma Termene.ro, creștere organică de 40% în 2020: Am dublat investițiile în marketing și suport tehnic în ultimele șase luni

CEO-ul Adrian Dragomir

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2020

Termene.ro, platforma care oferă informații actualizate în timp real despre firmele din România, a înregistrat în primul semestru din 2020 o creștere organică de aproximativ 40% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut și estimează un avans al cifrei de afaceri de 40-60% la nivelul întregului an, până la 4 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profitul net înregistrat de companie în 2019 a fost de 402,767 lei (84.000 de euro), cu o marjă de profit de 13%, iar pentru 2020 prognoza marjei este de 10-15% deoarece vor fi continuate investițiile în dezvoltare, marketing și vânzări.

Creșterea înregistrată de compania Termene.ro în ultimul an este bazată, în principal, pe maturizarea echipei de vânzări, stabilizarea afacerii pe zona de retenție (clienții atrași anii anteriori au continuat colaborarea și în 2020) și pe atragerea de clienți noi din zona enterprise.

“Chiar dacă 2020 este un an cu multe incertitudini economice, evoluția no-astră este în creștere în principal datorită automatizării proceselor de busi-ness, stabilității produsului propriu și mai ales se văd rezultatele investițiilor realizate în marketing. Imediat cu apariția contextului creat de pandemia Covid-19, am investit în tehnologie, parteneriate și marketing. Spre exem-plu, ne-am dublat investițiile în marketing și suport tehnic în ultimele șase luni”, a declarat Adrian Dragomir, co-fondator Termene.ro.

Numărul de utilizatori ai companiei Termene.ro a crescut  în ultimul an și a ajuns la 66.800 de firme la sfârșitul primului semestru din 2020. Tot mai mulți clienți au acces la produsele și modulele platformei Termene.ro și beneficiază de date sigure, accesibile, complete și actualizate. Numărul de angajați ai Termene.ro a ajuns la 29 specialiști în prezent.

În contextul în care firmele vor să își gestioneze mai bine riscurile în noua realitate economică, Termene.ro a extins facilitățile oferite de contul GRA-TUIT prin care utilizatorii au acces la toate informațiile financiare și juridice de care au nevoie pentru a-și proteja afacerea.

Astfel, dacă  până acum contul gratuit  oferea firmelor acces la: 1. Verificare firme din România, 2. Monitorizare gratuită a propriei firme , 3. BizZilla - cea mai rapidă și complexă bază de date cu informații actualizate despre companiile din România și 4. RedBill, soluția care ajută prin recuperarea facturilor neîncasate la termen, în noul pachet  Info Protect sunt adaugate datele de contact oficiale, înregistrate în sursele publice, bilanțul companiei pe ultimii 10 ani, Certificat de stare de urgență Stare "IMM Invest" și statis-tici portofoliu clienți. 

În ultimul an, Termene.ro și-a accelerat creșterea și s-a extins printr-o serie de parteneriate strategice alături de mari companii prezente pe piața românească.

Astfel, Termene.ro a lansat în parteneriat cu Deloitte România aplicația PartnerSCAN, care permite companiilor evaluarea partenerilor de afaceri din punctul de vedere al riscului fiscal. De asemenea, alături de KRUK România a fost lansată o soluție automatizată pentru transmiterea în co-lectare a facturilor neîncasate, dedicată în principal antreprenorilor. Foarte recent, a fost implementat parteneriatul cu TBI Bank prin care companiile care folosesc Termene.ro pot accesa un împrumut pentru business direct din cadrul platformei, într-un proces digital, fără vizite la bancă, birocrație inu-tilă sau garanții. În plus, în parteneriat cu SmartBill a fost lansat serviciul de monitorizare zilnică a statutului fiscal al partenerilor.

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 60.000 de companii au acces zilnic la platforma com-pletă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
termene.ro
adrian dragomir