Platforma Undelucram.ro obține o finanțare pentru a se extinde pe piețele internaționale

Platforma Undelucram.ro obține o finanțare pentru a se extinde pe piețele internaționale

Costin Tudor, CEO & Founder Undelucram.ro

scris 17 iul 2019

Platforma online Undelucram.ro, fondată în anul 2011, obține o finanțare de 300.000 de euro de la de la fondul de investiții GapMinder Venture Partners BV și Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead, pentru a se extinde pe piețele internaționale.     

Pentru început, extinderea vizează țări precum Grecia, Ungaria și Cehia.                                                                                    

Boc vrea metrou în Cluj-Napoca și are ofertă: Peste 20 de firme înscrise CITEȘTE ȘI Boc vrea metrou în Cluj-Napoca și are ofertă: Peste 20 de firme înscrise

Undelucram.ro are circa 350.000 de membri.

Membrii fondatori ai GapMinder sunt investitori care au deținut anterior poziții de top management în companii de tehnologie sau de consultanță, respectiv Dan Mihăescu (GTS), Sergiu Roșca (PriceWaterhouseCoopers ,Harmman, Hemelrath & Partner and Soncher), Alexandru Ruff (3DSelfie.ro), Cristian Dascălu (ClujHUB, Tetapolis) și Inti Paolucci (Eighty-Eight Capital & Investments Ltd Dubai).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
undelucram.ro
finantare