Poșta Română anunță că a scăpat de datorii istorice la stat

Poșta Română anunță că a scăpat de datorii istorice la stat
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2020

Poșta Română a anunțat că și-a achitat toate datoriile istorice către ANAF, după ce pe 20 august a virat suma de aproape 135 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Compania Națională Poșta Română și-a achitat toate datoriile istorice către ANAF. Poșta Română a reușit să-și achite integral datoriile după ce, în data de 20 august 2020, a virat suma de aproape 135 milioane de lei, reprezentând datorii, către ANAF - Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili", a informat compania de stat, citată de news.ro.

Ca urmare a efectuării acestor plăți, au fost anulate obligații de plată accesorii în valoare de 45,3 milioane de lei, reprezentând dobânzi și penalități.

Activele nete ale celor 223 fonduri de investiții românești și străine au scăzut cu 13% de la începutul anului, la 43 miliarde lei CITEȘTE ȘI Activele nete ale celor 223 fonduri de investiții românești și străine au scăzut cu 13% de la începutul anului, la 43 miliarde lei

"Poșta Română a moștenit multe datorii. Situațiile financiare actuale oferă o imagine pozitivă. Se observă o îmbunătățire a indicatorilor economici, ceea ce va asigura o mai bună finanțare a activității în perioada următoare, perioadă în care am demarat investiții masive care vor ajuta la creșterea calității serviciilor poștale. Este o dovadă în plus că ne uităm la viitor și nu avem o politică de dezvoltare doar pe termen scurt”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române.

Poșta Română mai anunță că se află anul acesta pe un trend pozitiv, ceea ce îi dă posibilitatea "de a-și continua proiectele de dezvoltare prin investiții importante".

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
datorii
anaf