Producătorul britanic EC Electronics se extinde în România

Producătorul britanic EC Electronics se extinde în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 30 mar 2018

Producătorul britanic de echipamente electronice pentru clienți din sectorul marin, medical, transport, energie, comunicații de date și energie EC Electronics, prezent în România din 2006 cu o fabrică la Petroșani, a deschis o a doua unitate de producție în același oraș, promițând că, în următoarele șase luni, va investi mai mult în fabricile sale din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noua fabrică a fost construită pe o suprafață de 10.500 metri pătrați.

Calculul britanicilor este că, astfel, vor evita transportul costisitor al componentelor mari din Europa, oferind în același timp clienților beneficiul asamblării finale în Regatul Unit, chiar și în contextul Brexit.

Brokerul imobiliar Keller Williams, printre cele mai mari nume în domeniu, cu proprietăți tranzacționate de peste 303 miliarde dolari, a intrat în România pentru a continua lupta din SUA cu Re-Max CITEȘTE ȘI Brokerul imobiliar Keller Williams, printre cele mai mari nume în domeniu, cu proprietăți tranzacționate de peste 303 miliarde dolari, a intrat în România pentru a continua lupta din SUA cu Re-Max

Fondată în 1984 și având sediul în Basingstoke, Regatul Unit, compania are fabrici în Tewkesbury și Petroșani, precum și un birou de achiziții și logistică în Hong Kong.

Pe piața locală, compania, cu peste 80 de angajați, a avut în 2016 afaceri de aproape 4 milioane lei și un profit net de circa 35.000 lei, având, conform termene.ro, o cotă de piață de 12%.

viewscnt
Afla mai multe despre
electronics
extinde