ProfiCircle, startup fondat de doi antreprenori români, se extinde în afara României

ProfiCircle, startup fondat de doi antreprenori români, se extinde în afara României
scris 28 ian 2021

Startup-ul românesc ProfiCircle, un marketplace B2B pentru rafturi de depozitare și echipamente comerciale destinate industriei de retail, se extinde în afara României.

Compania își va lansa operațiunile în Germania și Elveția în luna februarie, expansiune sprijinită de crearea unei rețele de parteneri pentru aceste piețe.

Până la finele anului, startup-ul fondat de frații Eduard și Victor Daniliuc vrea să intre pe alte două noi piețe, respectiv Franța și Polonia.

ULTIMA ORĂ Startup-ul românesc Morphl, care dezvoltă soluții AI pentru e-commerce, cumpărat de americanii de la Algolia, furnizori pentru Lacoste, Slack, Under Armour. Povestea companiei, prezentată la Profit TV CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Startup-ul românesc Morphl, care dezvoltă soluții AI pentru e-commerce, cumpărat de americanii de la Algolia, furnizori pentru Lacoste, Slack, Under Armour. Povestea companiei, prezentată la Profit TV

Fondată în 2019, ProfiCircle permite companiilor să achiziționeze și să gestioneze proiecte complexe de amenajări și dotări ale spațiilor comerciale, funcționând ca un one-stop-shop pentru toate părțile implicate – cumpărători, vânzători și furnizori.

Recent, startup-ul a anunțat că a investit 300.000 de euro în versiunea beta a platformei, fonduri atrase în urma unei runde de finanțăre de tip pre-seed, precum și planuri privind creșterea echipei locale cu peste 30 de specialiști în web development, marketing, customer support și vânzări.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
proficircle
extindere
germania
elvetia
eduard daniliuc
marketplace rafturi depozitare
echipamente comerciale