Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Jobful pregătește intrarea pe piața din India și o evaluare de 10 milioane euro

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Jobful pregătește intrarea pe piața din India și o evaluare de 10 milioane euro
scris 9 iun 2020

Jobful, o platformă prin care companiile pot recruta angajați, își pregătește intrarea pe piața din India, a anunțat la Profit TV Mihai Cepoi, co-fondator al companiei.

"Ne-am gândit care este următorul pas pentru noi, pentru a crește acest business. Deși piețe precum Statele Unite, Marea Britanie sau Germania sunt mult mai atractive pentru că au o forță mult mai mare de cumpărare, e mult mai relevant pentru noi în momentul de față să îmbunătățim produsul, să trecem volume mari de oameni prin experiența asta, să avem un volum mare de recrutare și de unde alege, iar India este de departe cea mai atractivă piață pentru noi", spune Cepoi la Profit TV, în emisiunea Profit LIVE, transmisă începând cu ora 17.30 și în care mediul de business vorbește despre situația actuală.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Sergiu Manea, BCR: IMM Invest va accelera în iunie-iulie, mai sunt lucruri de lămurit. Statul trebuie să joace rolul de chemător la oaste CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Sergiu Manea, BCR: IMM Invest va accelera în iunie-iulie, mai sunt lucruri de lămurit. Statul trebuie să joace rolul de chemător la oaste

Compania și-a menținut în această perioadă evaluarea la 6 milioane euro, iar pentru vara acestui an și-a propus să atragă o finanțare de 800.000 euro, la o evaluare de 10 milioane euro.

O altă țintă este intrarea și pe piețele din SUA (cu prezența la un accelerator de investiții la New York, în toamna acestui an) și vestul Europei.

viewscnt
Afla mai multe despre
jobful
recrutare
criza