Provident angajează un nou director regional de marketing care să-i consolideze brandul în România și Ungaria, apelând la un manager cu experiență de 20 de ani la Nestle și Unilever

Provident angajează un nou director regional de marketing care să-i consolideze brandul în România și Ungaria, apelând la un manager cu experiență de 20 de ani la Nestle și Unilever

FOTO: Eduard Gongonie

scris 12 oct 2017

Provident Financial România își angajează un nou director regional de marketing, responsabil de coordonarea echipelor de marketing din România și Ungaria, apelând la Eduard Gongonie, anterior director la Nestle și Unilever. El va trebui să consolideze brandul și portofoliul de clienți ai companiei.

El a lucrat în intervalul 1995-2010 la Unilever, ca Manager Marketing și Country Manager pentru Bulgaria, iar din 2011 a trecut la Nestle, tot ca Director Marketing, ulterior fiind avansat Business Executive Manager.

International Personal Finance (IPF), compania mamă a Provident Financial România (PFR), avea la finalul primului semestru al acestui an un portofoliu de 535.000 de clienți în România și Ungaria. Volumul creditelor acordate în aceeași perioadă în cele două țări a fost de peste 130 de milioane de lire sterline.

FOTO Ford a început producția SUV-ului EcoSport la Craiova. SUV-ul va fi exportat pe 56 de piețe ale lumii CITEȘTE ȘI FOTO Ford a început producția SUV-ului EcoSport la Craiova. SUV-ul va fi exportat pe 56 de piețe ale lumii

Potrivit datelor financiare din primul semestru al acestui an, grupul IPF a înregistrat un profit înainte de impozitare de 43 de milioane de lire sterline, o creștere de 10 milioane în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Volumul de credite acordate a înregistrat, de asemenea, o creștere sustenabilă cu 10% în prima jumătate a anului 2017 față de primul semestru din 2016.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance, unul dintre cei mai importanți furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,4 milioane de clienți în 9 țări din Europa, precum și în Mexic și Australia.

Din 2006, Provident a investit în România aproape 300 de milioane de euro și a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 80 de milioane de euro. Începând cu 2016, compania a devenit cel mai mare angajator britanic din România, cu aproape 3.000 de angajați și este unul dintre cei mai mari angajatori din țara noastră.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
eduard gongonie
provident