Akcent Development lansează un nou proiect rezidențial, Akcent City, investiție de circa 75 milioane de euro

Akcent Development lansează un nou proiect rezidențial, Akcent City, investiție de circa 75 milioane de euro

Laurențiu Afrasine, CEO Akcent Development

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2021

Compania Akcent Development continuă strategia de investiții pe piața imobiliară din România prin lansarea unui nou proiect rezidențial în București, Akcent City, de 810 locuințe, investiție de aproximativ 75 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul va fi construit în cartierul Bucureștii Noi din sectorul 1, în apropierea podului Constanța, unde Akcent Development deține un teren de 20.000 mp. 

CONFUZIE pe piața energiei. Companiile par că nu știu pe cine să întrebe de compensarea facturilor, ANRE le trimite la Guvern CITEȘTE ȘI CONFUZIE pe piața energiei. Companiile par că nu știu pe cine să întrebe de compensarea facturilor, ANRE le trimite la Guvern

Ansamblul va avea cinci blocuri de 10 etaje.

Akcent Development are un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence. Alte două proiecte rezidențiale urmează a fi dezvoltate în zona de nord a Bucureștiului.

Pe segmentul de birouri, compania s-a concentrat pe proiecte boutique, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower și Oscar One, situate în zona centrală a orașului, ce beneficiază de acces facil la mijloace de transport în comun și de o gamă largă de facilități în împrejurimi.

viewscnt
Afla mai multe despre
akcent development
imobiliare