Alinso Group: Investițiile publice semnificative în infrastructură sunt esențiale pentru o revenire rapidă. Această criză ar putea fi motorul inovației și al schimbărilor pozitive

Alinso Group: Investițiile publice semnificative în infrastructură  sunt esențiale pentru o revenire rapidă. Această criză ar putea fi motorul inovației și al schimbărilor pozitive

Ivan Lokere, CEO Alinso Group

scris 17 apr 2020
Alinso Group, companie internațională care administrează parcuri de afaceri și industriale, prezentă în România prin PWP Bucharest North, consideră investițiile în infrastructura publică drept o modalitate extrem de eficientă pentru România de a restabili activitatea în afaceri și de a atrage totodată mai multe noi investiții, care pe termen lung vor ajuta la redresarea economiei.

“Investițiile în infrastructura publică, autostrăzi, căi ferate, a nu uita școlile și sectorul medical, s-au dovedit a fi un instrument principal pentru a ajuta economia să se redreseze, datorită efectului multiplicator. România poate transforma această criză într-o oportunitate prin investiții mari în infrastructură, nevoile de investiții fiind estimate la 40 de miliarde de euro pe parcursul următorilor 10 ani, conform evaluărilor proprii ale autorităților”, spune Ivan Lokere, CEO Alinso Group.
Piața imobiliară după primul trimestru: Cum au evoluat tranzacțiile și ce efecte ar putea avea pandemia. Tranzacția CTP-Equest, anunțată de Profit.ro, a fost recordul T1 pe sectorul industrial CITEȘTE ȘI Piața imobiliară după primul trimestru: Cum au evoluat tranzacțiile și ce efecte ar putea avea pandemia. Tranzacția CTP-Equest, anunțată de Profit.ro, a fost recordul T1 pe sectorul industrial Criza actuală de sănătate se va diminua în săptămânile următoare, iar redresarea economică va reveni in prim-plan ca prioritate principală. Primul pachet de stimulare economică și fiscală, în valoare de 2% din PIB, a fost deja aprobat de autoritățile române, în timp ce se discută despre un sistem de sprijin direct pentru IMM-uri, în valoare de 750 de milioane de euro.

“Noi înșine am investit câteva milioane de euro în infrastructură, în drumuri și utilități, și suntem mândri să vedem că, de asemenea, Uniunea Europeană a remarcat realizarea noastră în atragerea clienților de nivel înalt, atât naționali, cât și internaționali. Această criză va accelera tendințele structurale și a venit momentul să înțelegem că acum România poate sa devina un  mediu atractiv, stabil și previzibil, pentru a trăi și a munci, a atrage și a păstra talentele”, mai spune Ivan Lokere.    

 

viewscnt
Afla mai multe despre
alinso group
onfrastructura
investitii