Angajații unei companii din domeniul imobiliar, surprinși cu bonusuri de aproximativ 10 milioane de dolari

Angajații unei companii din domeniul imobiliar, surprinși cu bonusuri de aproximativ 10 milioane de dolari
scris 11 dec 2019

Un număr de 198 de angajați ai unei companii americane din domeniul imobiliar au primit, la o petrecere de Sărbători, bonusuri în valoare totală de aproximativ 10 milioane de dolari.

Bonusurile date de St. John Properties au variat de la 100 la 270.000 de dolari. „Când am deschis plicul, nu mi-a venit să cred ce văd. Sunt încă în șoc. Îți schimbă cu adevărat viața”, a declarat Stephanie Ridgway, assistant project manager, pentru CNN. Ea lucrează de 14 ani pentru firmă și a spus că va folosi banii pentru educația copiilor, scrie News.ro.

Compania belgiană Mitiska, printre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România, deschide un nou parc de retail CITEȘTE ȘI Compania belgiană Mitiska, printre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România, deschide un nou parc de retail

Președintele St. John Properties, Lawrence Maykrantz, a explicat că și-a atins obiectivele și „am vrut să facem ceva pentru a le mulțumi angajaților pentru că ne-au ajutat și am vrut să facem ceva mare”.

Fiecare angajat a primit bani în funcție de anii petrecuți în companie. Cea mai mică sumă, de 100 de dolari, i-a revenit unui bărbat care tocmai a fost angajat și nici nu a început încă lucrul. Cel mai mare bonus a fost de 270.000 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
angentie imobiliara
bonusuri
st. john properties