Automatizarea liniei de ambalare a profilelor extrudate (Extruded Aluminium Profiles automatic packaging line)

Automatizarea liniei de ambalare a profilelor extrudate (Extruded Aluminium Profiles automatic packaging line)
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 ian 2022

Vimetco Extrusion anunță începerea implementării proiectului - Extruded Aluminium Profiles automatic packaging line (Automatizarea liniei de ambalare a profilelor extrudate).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Proiectul va fi finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar norvegian 2014-2021 în cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor în România”, aria de interes: Inovare verde în industrie, Creșterea albastră și TIC. 

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea competitivității companiei Vimetco Extrusion prin introducerea unor procese „verzi” de fabricație a aluminiului extrudat.  Obiectivul specific il constituie realizarea unei inovări de proces prin achiziționarea unei linii automate de ambalare a produselor finite.

Proiectul se desfășoară în parteneriat cu International Development Norway, companie de consultanță norvegiană specializată în domeniul inovării verzi în industrie.      

Rezultatele proiectului constau atât în creșterea cifrei de afaceri a companiei, dar și în reducerea emisiilor de CO2, reducerea consumului de combustibil și a deșeurilor realizate în procesul de fabricație.    

Proiectul, care se desfășoară în perioada iulie 2021 – iunie 2023, are o valoare totala de 3.849.311 Euro din care finanțarea nerambursabilă este de 1.851.000 Euro.

Date de contact:
Vimetco Extrusion
Manager de proiect: Ștefania Yaksan
Tel: 0751125047
e-mail: syaksan@vimetco.ro

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vimetco extrusion