Avison Young, cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, deschide un birou în București

Avison Young, cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, deschide un birou în București
scris 15 mai 2017

Avison Young, cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, anunță deschiderea unui birou în București, primul din România și al zecelea din Europa.

Sediul din București va fi condus de David Canta.

“Biroul din București constituie o nouă etapă în strategia noastră de expansiune în Europa. Suntem bucuroși să deschidem primul nostru birou în România și cu această ocazie biroul cu numărul 80 la nivel global. Credem că Bucureștiul este o piață subdeservită, care oferă un mare potențial pentru noi investiții locale, naționale și internaționale. Bucureștiul, cu o forță de muncă tânără și educată, este o poartă spre Europa Centrală și de Est și se aliniază bine cu alte operațiuni pe care le avem în Europa. Noul birou din București ne va spori abilitatea de a facilita tranzacții pe mai multe piețe de ambele părți ale Atlanticului’’, a declarat Mark E. Rose, Președinte și CEO al Avison Young.

Programul Prima Casă a atins un maxim istoric al cererilor de garantare CITEȘTE ȘI Programul Prima Casă a atins un maxim istoric al cererilor de garantare

În ultimii opt ani și jumătate Avison Young s-a dezvoltat rapid, crescând de la 11 la 80 de birouri în 72 de piețe și de la 300 la peste 2.400 de consultanți prezenți în Canada, Statele Unite ale Americii, Mexic și Europa, spun reprezentanții companiei.

Cu sediul central în Toronto, Avison Young a fost fondată în 1978 și are peste 2.400 de angajați care lucrează în 80 de birouri din Canada, SUA, Germania, Mexic, Marea Britanie sau România.

Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultață în investiții imobiliare, tranzacții de leasing, finanțări și împrumuturi ipotecare pentru proprietăți hoteliere, de birouri, retail, industriale și rezidențiale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
avison young
real estate
david canta