BHB Properties este despre oameni și viziuni avangardiste

BHB Properties este despre oameni și viziuni avangardiste
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 mai 2024

BHB Properties, dezvoltator imobiliar de ansambluri rezidențiale premium, anunță finalizarea și intabularea structurii pentru proiectul BHB AVENUE de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză. Compania estimează că termenul pentru finalizarea apartamentelor este trimestrul al doilea din 2025.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

"Investiția în acest proiect este depășește 28 mil EUR. Până acum, aportul nostru fiind de cca 55-60% din această valoare. Pentru continuarea investiției am apelat la finanțare bancară.

BHB Properties este despre oameni și viziuni avangardiste

Recent am semnat acordul de finanțare cu Libra Internet Bank pentru alocarea diferenței de 40% pentru finalizarea proiectului. Am ales să procedăm așa deoarece dorim să construim un business sustenabil, utilizând și instrumente financiare. Totodată, pentru clienții și partenerii noștri acest lucru reprezintă siguranța achiziției de la un dezvoltator validat de sistemul bancar." a declarat Elena Lavric, Project Management Director la BHB Properties.

Cu o experiență cumulată de peste 20 ani în domenii precum Banking și Real Estate, Elena s-a alăturat echipei pentru a consolida modelul de business și a contribui la dezvoltarea durabilă a companiei.

"M-am alăturat echipei BHB Properties deoarece am înțeles viziunea pe termen lung și abordarea diferită din proiectele la care lucrăm. În primele 6 luni de zile am reușit performanța de a crea echipele de Construction Management, Finance și Legal. Scopul a fost să definim o organizație solidă care să ofere toate premisele necesare succesului proiectelor noastre. Ibrahim și-a dorit structurarea unei organizații moderne care să poată susține creșterea accelerată a business-ului. Privim cu optimism la piața imobiliară din România și avem posibilitatea să ne aducem aportul la dezvoltarea acestei industrii." a declarat Elena Lavric, Project Management Director în cadrul BHB Properties.

BHB Properties este despre oameni și viziuni avangardiste

Cristina Mahika- Voiconi, Director General Libra Internet Bank, a transmis poziția băncii cu privire la parteneriatul cu BHB Properties: “BHB AVENUE este unul dintre cele mai spectaculoase ansambluri rezidențiale dezvoltate în ultima perioadă în România și avem satisfactia că Libra Internet Bank contribuie la realizarea lui. Am înțeles cât de important este acest proiect pentru BHB Properties și apreciem profesionalismul și viziunea partenerilor noștri. Pe lângă finanțare, Libra Internet Banking a venit și cu expertiza consistentă acumulată de-a lungul timpului în Real Estate, iar această expertiză ne face încrezători că BHB AVENUE va deveni un reper în domeniul imobiliar din România.”

Amintim că BHB Properties construiește pe Șoseaua Fabrica de Glucoză proiectul BHB AVENUE, un ansamblu rezidențial cu facilități premium. Termenul pentru finalizarea apartamentelor este trimestrul al doilea din 2025. Menționăm că ansamblul rezidențial este compus dintr-o zonă de relaxare (piscină interioară, sală de fitness, saună), un lobby spectaculos cu servicii concierge, o terasă urbană de peste 200mp, studiouri duble și apartamente cu 2,3 și 4 camere.

BHB Properties este despre oameni și viziuni avangardiste

De asemenea, compania a achiziționat in anul 2022 un teren pentru dezvoltarea unui nou ansamblu rezidențial unde are în proiectare cca 400 de apartamente.

Acesta va fi localizat pe Strada Radu Tudoran, una din arterele importante din cel mai nou cartier rezidențial care se prefigurează în zona Șoseaua Fabrica de Glucoză. Totodată, compania a menționat că are deja în vedere achiziția de noi terenuri, în zonele în care se pretează dezvoltarea de locuințe premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
bhb properties
bhb avenue