Compania Caba Group din Turcia investește peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea unui proiect început anul trecut în nordul Capitalei

Compania Caba Group din Turcia investește peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea unui proiect început anul trecut în nordul Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2019

Compania de dezvoltare imobiliară Caba Group din Turcia va investi peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea fazei a doua a proiectului 102 The Address, situat pe strada Barbu Văcărescu din București. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a investit în prima parte a proiectului 50 de milioane de euro.

Caba Group a achiziționat un teren de 20.000 metri pătrați chiar lângă 102 The Address.

Înțelegere între Lidl și Dedeman CITEȘTE ȘI Înțelegere între Lidl și Dedeman

Cu o investiție estimată la cel puțin 100 de milioane de euro, acest proiect urmează să fie unul dintre cele mai ample de acest tip din România, incluzând o componentă rezidențială, spații de birouri și zone comerciale.

Caba Group se află într-un proces continuu de analiză a oportunităților de pe piață imobiliară din România, urmând să-și completeze în curând portofoliul și cu alte achiziții importante în zone strategice ale capitalei.

Caba Group reprezintă un grup de companii reunite cu activitate în diverse domenii de business precum construcții și imobiliare, producție de energie electrică din surse regenerabile și turism.

Activitatea de construcții a început încă din 1998 sub denumirea CABA și a constat în construcția de proiecte de infrastructură de mare anvergură și locuințe în Ankara și alte orașe majore din Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
caba group
102 the address