Consiliul Concurenței analizează piața imobiliară din București

Consiliul Concurenței analizează piața imobiliară din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Consiliul Concurenței a demarat un studiu pe piața imobiliară rezidențială și nerezidențială din municipiul București, pentru a identifica posibile bariere care stau în calea dezvoltării industriei, dar și aspectele care pot induce în eroare consumatorul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

În cadrul studiului, vor fi analizate relațiile între companiile active pe piață, dar și modul de operare al acestora în diferite faze de dezvoltare imobiliară.

Șeful vânzărilor Asirom se retrage CITEȘTE ȘI Șeful vânzărilor Asirom se retrage

Astfel, autoritatea de concurență vizează clarificarea aspectelor care pot afecta concurența și, implicit consumatorii, cum sunt legislația, ritmul de dezvoltare, cauzele care conduc la creșterea prețurilor sau la eventuala diminuare a calității în construcții.

Ca urmare, Consiliul Concurenței va solicita informații de la actorii activi pe piața imobiliară, precum și opinia consumatorilor cu privire la calitatea construcțiilor, a facilităților disponibile sau a managementului acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
imobiliare