CTP își extinde portofoliul din Cluj-Napoca, cu o investiție de 15 milioane de euro

CTP își extinde portofoliul din Cluj-Napoca, cu o investiție de 15 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2017

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, investește 15 milioane de euro în dezvoltarea unui nou parc logistic în apropiere de Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CTPark Cluj II va fi situat în localitatea Florești și va avea o suprafață totală închiriabilă de 29.000 metri pătrați. Compania mai deține în prezent un parc în județul Cluj, CTPark Cluj I, aflat în localitatea Apahida, cu o suprafață de 23.000 metri pătrați, finalizat anul trecut.

CTPark Cluj II va fi construit pe un teren cu o suprafață de 65.000 de metri pătrați, pe un teren situat pe sensul de mers Cluj-Napoca – Oradea. Proiectul se află în faza de autorizare, design și licitație pentru subcontractori, urmând ca lucrările să fie finalizate în două etape: prima în martie 2018, iar a doua în ultima jumătate a anului viitor.

DOCUMENT În ciuda promisiunii premierului Tudose, autostrada Pitești-Sibiu nu va fi terminată până în 2020. Termenul cel mai optimist ar fi 2022 CITEȘTE ȘI DOCUMENT În ciuda promisiunii premierului Tudose, autostrada Pitești-Sibiu nu va fi terminată până în 2020. Termenul cel mai optimist ar fi 2022

Noul parc logistic va dispune de 29.000 metri pătrați spații de depozitare, din care aproximativ 8.000 metri pătrați sunt deja închiriate de unul dintre clienții strategici ai CTP. Restul de 21.000 metri pătrați disponibili se află într-un singur depozit cu compartimentare flexibilă, care permite împărțirea spațiului în suprafețe de mărimi diferite, în funcție de nevoile clienților, de la 1.500 metri pătrați până la 10.500 metri pătrați.

În paralel cu construcția noului CTPark Cluj II, CTP continuă dezvoltarea primul parc logistic din zonă aflat în portofoliul său. Compania investește circa 4,5 milioane de euro în extinderea cu 10.500 metri pătrați a CTPark Cluj I, aflat în Apahida, la 13 km de centrul orașului Cluj-Napoca și în apropierea aeroportului. Clădirea va fi finalizată în noiembrie 2017 și este destinată clientului strategic al CTPark Cluj I, retailerul Profi.

Recent, CTP a achiziționat in vestul țării două parcuri logistice în orasele Ineu și Salonta, cu o suprafață închiriabilă totală de 37.000 m², și a demarat lucrările la extinderea cu 32.000 metri pătrați a CTPark Timișoara, cu o investiție de peste 13 milioane de euro. În următoarea perioadă, planurile de dezvoltare ale CTP în vestul țării vizează orașele Turda și Deva.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 650.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
depozite
cluj napoca