Dezvoltatorul imobiliar CTP are un nou Director Financiar, cu experiență de 30 de ani la Erste Group

Dezvoltatorul imobiliar CTP are un nou Director Financiar, cu experiență de 30 de ani la Erste Group

Richard Wilkinson

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2018

Dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare administrator de parcuri industriale și logistice din România și Europa Centrală și de Est, l-a numit pe Richard Wilkinson în funcția de Director Financiar la nivel de grup. Acesta va colabora cu Remon Vos, Directorul General al companiei, și cu Andreea Odovîncă, CFO al CTP Romania, pentru a asigura dezvoltarea, majorarea cotei de piață și profitabilitatea CTP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Richard Wilkinson va fi direct implicat în elaborarea strategiei financiare a grupului, pentru a sprijini și îmbunătăți performanța CTP în plan internațional și pentru a consolida direcțiile de creștere implementate de celelalte departamente ale companiei. Richard Wilkinson va reprezenta CTP în negocierile cu băncile de investiții în vederea obținerii facilităților de credit, cu investitorii și cu partenerii de afaceri.

În calitate de CFO, va susține dezvoltarea continuă și accelerată a CTP și atingerea țintelor stabilite, printre care se numără mărirea portofoliului internațional la 10 milioane metri pătrați până în 2020, cu un ritm estimat de creștere de 1 milion metri pătrați  pe an. Un alt deziderat este și majorarea numărului de clienți ai companiei. 

Richard Wilkinson a urmat cursurile London School of Economics, a treia universitate de profil economic din lume, și are o experiență profesională vastă, marcată de cei aproape 30 de ani petrecuți la Erste Group, în Viena, unde a ocupat diferite funcții de conducere, care au culminat cu preluarea poziției de Șef al diviziei comerciale de real estate în anul 2011. Din această funcție a condus operațiunile de nișă ale Erste Group în Europa Centrală și de Est.

CONFIRMARE FOTO Piraeus Bank România își schimbă denumirea CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Piraeus Bank România își schimbă denumirea

Potrivit lui Richard Wilkinson, în ceea ce privește tendințele din țările în care CTP este activ, Republica Cehă și Slovacia rămân favorite pentru activitățile de producție și depozitare ale companiilor din țări cu economii dezvoltate, ca Germania și Austria.

România și Ungaria se concentrează pe segmentul de servicii, România fiind în plin proces de consolidare a infrastructurii.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 800.000 metri pătrați suprafață închiriabilă, situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
dezvoltator imobiliar
richard wilkinson