Dezvoltatorul imobiliar Oasis refinanțează cu 8,5 milioane euro proiectele Prima Shops din Oradea și Mangalia

Dezvoltatorul imobiliar Oasis refinanțează cu 8,5 milioane euro proiectele Prima Shops din Oradea și Mangalia
scris 29 iun 2017

Oasis Retail & Development Consulting a semnat cu Raiffeisen Bank România pentru un credit de 8,5 milioane euro destinat refinanțării proiectelor Prima Shops Oradea și Mangalia.

Prima Shops Oradea are prima faza inchiriată în proporție de 100%. Oasis a semnat de curând cu JYSK un contract pentru 1.100 metri pătrați, retailerul danez de mobilă și accesorii urmând să deschidă magazinul din Oradea în luna august. Ceilalți chiriași ai primei faze sunt CCC, Takko, Deichman, Pepco, Flanco, Noriel și Intersport.

Faza a doua va fi deschisă în toamna acestui an, urmând ca parcul de retail să însumeze 10.000 metri pătrați de spații moderne pentru comerț.

Prima Shops Mangalia a fost inaugurat în vara anului trecut, în vecinătatea hipermarketului Kaufland, galeria fiind închiriată catre retailerii Deichmann și PEPCO. 

Belgienii de la Mitiska au preluat portofoliul de retail al Alpha Property Development, ajungând la active de peste 100 milioane euro în România CITEȘTE ȘI Belgienii de la Mitiska au preluat portofoliul de retail al Alpha Property Development, ajungând la active de peste 100 milioane euro în România

„Dezvoltarea celor două parcuri de retail  din Mangalia și Oradea am realizat-o din surse proprii. În contextul îmbunătățirii treptate a condițiilor de finanțare în piața locală precum și a creșterii susținute a sectorului de retail, ne-am decis sa refinanțăm această investiție, urmând să dam curs unor noi oportunități de dezvoltare”, explică Klaus Reisenauer, asociat în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu o experiență de 14 ani pe piața centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center.  finalizate pe o suprafață de 1,5 milioane de metri pătrați de teren.

Portofoliul Oasis în România este alcătuit din cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops” în Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci și  Mangalia; trei parcuri de retail deținute in parteneriat, sub brandul „Family Center”, in Botoșani, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea și 12 magazine inchiriate catre Lidl.

viewscnt
Afla mai multe despre
oasis retait
raiffeisen bank
prima shops