După 20 de buldozere, Apele Române vrea să cumpere și 16 excavatoare, cu 11,7 milioane lei

După 20 de buldozere, Apele Române vrea să cumpere și 16 excavatoare, cu 11,7 milioane lei
scris 24 aug 2016
Administrația Națională Apele Române (ANAR) vrea să cumpere 16 excavatoare pentru dotarea formațiilor de intervenție în caz de fenomene hidrologice extreme, valoarea contractului fiind estimată la 11,7 milioane de lei, fără TVA.
 
Ofertele vor fi deschise în a doua parte a lunii septembrie.
 
Utilajele vor fi livrate în termen de 90 de zile de la data atribuirii contractului.
 
ANAR vrea să achiziționeze prin licitație și 20 de buldozere pentru dotarea formațiilor de intervenție în caz de fenomene hidrologice extreme. Contractul este estimat la 16,8 milioane de lei, fără TVA.
 
Instituția a fost înființată în 2002 și administrează apele din domeniul public al statului, lacurile de acumulare, digurile de apărare împotriva inundațiilor, canalele, derivațiile interbazinale, prizele de apă și alte lucrări specifice, precum și infrastructura sistemelor naționale de veghe hidrologică, hidrogeologică și de monitorizare a calității resurselor de apă aflate în patrimoniul său.
viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apele romane
licitatie
excavatoare