Evoluție solidă a veniturilor Immofinanz

Evoluție solidă a veniturilor Immofinanz
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2022

Proprietățile companiei austriace Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România, au o valoare contabilă de 771,6 milioane de euro și reprezintă 15,0% din portofoliul total al companiei. 

Portofoliul local de proprietăți active are o valoare de 575,1 milioane euro și este format din șase clădiri de birouri (8,6% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (19,1% din totalul proprietăților de retail active).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
ULTIMA ORĂ PROFIT NEWS TV Grindeanu anunță - Primul scenariu pentru CFR Marfă este modelul Alitalia, care a intrat în faliment, a închis peste 3 luni, iar apoi statul a lansat o nouă companie, ITA. De 12 ani ducem CE cu zăhărelul CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ PROFIT NEWS TV Grindeanu anunță - Primul scenariu pentru CFR Marfă este modelul Alitalia, care a intrat în faliment, a închis peste 3 luni, iar apoi statul a lansat o nouă companie, ITA. De 12 ani ducem CE cu zăhărelul

Veniturile din chirii în România au atins o valoare de 48,8 milioane de euro la finalul anului financiar 2021, ceea ce reprezintă aproximativ 17,2% din veniturile totale din chirii ale grupului.

Anul trecut, compania austriacă a semnat cu Banca Comercială Română (BCR) transferul de proprietate asupra clădirii de birouri Bucharest Financial Plaza, cunoscută drept „blocul Bancorex“, din centrul Bucureștiului, pentru aproximativ 36 de milioane de euro

În decembrie 2021 Immofinanz a vândut fostul centru comercial Armonia Arad către fondul de investiții suedez Oresa, cu mai multe companii din România în portofoliu.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
spatii birouri