EXCLUSIV Proprietarul Rădăcini Motors demolează showroom-ul Opel de lângă mall-ul Plaza Romania. În loc va fi unul dintre cele mai mari supermarketuri Mega Image

EXCLUSIV Proprietarul Rădăcini Motors demolează showroom-ul Opel de lângă mall-ul Plaza Romania. În loc va fi unul dintre cele mai mari supermarketuri Mega Image
scris 14 feb 2022

Omul de afaceri Ali Madadi, proprietarul comerciantului de autovehicule Rădăcini Motors, pregătește actele necesare demolării showroom-ului Opel de lângă mall-ul Plaza Romania, din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a face loc unui supermarket Mega Image, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Investitorul urmează să desființeze showroom-ul Opel, service-ul auto, vopsitoria și stația ITP care funcționează pe terenul de circa 5.300 de metri pătrați de pe Bulevardul Timișoara, nr. 18. Imobilul ce urmează a fi demolat are o suprafață construită de circa 1.800 de metri pătrați și o suprafață desfășurată de 2.200 de metri pătrați.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Pe acest teren, Mega Image își va construi propriul supermarket, în care va fi chiriaș, potrivit surselor Profit.ro. Construirea unei clădiri cu mărime similară celei demolate ar avea ca rezultat unul dintre cele mai mari supermarketuri Mega Image din țară. Spre exemplu, magazinele Concept Store Mega Image, cele mai mari din rețea, au suprafețe de peste 2.000 de metri pătrați.

În spatele showroom-ului Opel, omul de afaceri Alin Niculae dezvoltă ansamblul rezidențial Exigent Plaza Residence, care va avea, în total, peste 4.600 de apartamente, până acum fiind livrate circa 3.300 de unități locative.

EXCLUSIV FOTO Familia Doicescu, proprietara Bog`Art, se asociază cu Omar Akili, unul dintre investitorii Forte Partners, și pregătește proiecte cu peste 1.000 de apartamente premium CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Familia Doicescu, proprietara Bog`Art, se asociază cu Omar Akili, unul dintre investitorii Forte Partners, și pregătește proiecte cu peste 1.000 de apartamente premium

Ali Madadi nu este la prima colaborare cu Mega Image. Și în locul service-ului și al showroom-ului auto Suzuki din Otopeni urmează să se construiască tot un magazin Mega Image.

Profit.ro a anunțat și că omul de afaceri a scos la vânzare, cu circa 13 milioane de euro, terenul pe care funcționează service-ul auto Sama Griviței din apropierea Gării de Nord din București. În lipsa unui cumpărător, el este dispus să dezvolte în locul service-ului o clădire de birouri.

De asemenea, el vinde către retailerul german Kaufland o parte din terenul fostei platforme industriale UTREC Chitila, unde funcționează depozite și diviziile grupului Rădăcini de utilaje și autovehicule second hand, iar pe restul terenului va face un parc de retail adiacent hipermarketului.

Ali Madadi a intrat puternic pe piața imobiliară în 2018, când a înființat divizia Rădăcini Estate, prin intermediul căreia a dezvoltat primul său proiect: ansamblul Aviației Tower. Omul de afaceri mai investește încă 30 milioane de euro în faza a doua de dezvoltare a ansamblului rezidențial din zona de birouri Pipera. În prima etapă a proiectului s-au construit 134 de apartamente, iar în etapa a doua se mai dezvolta alte 148 de unități locative, în total o investiție de circa 50 milioane de euro.

EXCLUSIV Gabriel Arapalea, unul dintre proprietarii târgului Pucheni, pregătește dublarea ansamblului său din Rahova, până la aproape 3.000 de apartamente. Vinde doar cu blocul construit 80% CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gabriel Arapalea, unul dintre proprietarii târgului Pucheni, pregătește dublarea ansamblului său din Rahova, până la aproape 3.000 de apartamente. Vinde doar cu blocul construit 80%

El urmează să finalizeze structura unui nou proiect rezidențial, amplasat pe malul lacului Grivița, peste drum de proiectul de locuințe pe care îl autorizează Vastint, companie cu acționari comuni cu ai IKEA. Complexul 303 by Rădăcini va avea 74 de apartamente și presupune o investiție de 15 milioane de euro.

Baza afacerilor antreprenorului Ali Madadi este grupul Rădăcini, unul dintre cei mai mari comercianți de autovehicule din România. Grupul comercializează mărcile Opel, Citroën, Peugeot, Mazda, Suzuki, Volkswagen și Honda și rulează anual peste 100 milioane de euro. Înainte de lansarea diviziei imobiliare, grupul a mai construit un proiect rezidențial în zona Plevnei și o clădire de birouri boutique, proiectată de arhitectul Dorin Ștefan, la intersecția Bulevardului Uranus cu Calea Griviței.

Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9.000 de angajați și cu o rețea care cuprinde, în prezent, peste 800 de magazine în: București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Cluj, Iași și alte orașe din țară. Este parte din grupul internațional Ahold Delhaize. În 2020 Mega Image a sărbătorit 25 de ani de la lansarea primului magazin în România.

Retailul alimentar s-a extins puternic, mai ales pe fondul pandemiei. În București funcționează peste 700 de supermarketuri, hipermarketuri, magazine de discount, proximitate și cash & carry, potrivit datelor colectate de Studio Interrobag, pe care le puteti accesa în infograficul de mai jos.

viewscnt
Afla mai multe despre
radacini motors
mega image
opel