Familia fostului președinte Donald Trump își pune numele pe un proiect imobiliar de 4 miliarde de dolari din Oman

Familia fostului președinte Donald Trump își pune numele pe un proiect imobiliar de 4 miliarde de dolari din Oman
scris 20 nov 2022

Dezvoltatorul imobiliar din Arabia Saudită Dar Al Arkan a declarat că a semnat un acord cu compania fostului președinte american Donald Trump, pentru a utiliza marca Trump pentru proiectul său de 4 miliarde de dolari din statul Oman din Golf, care include un teren de golf, hotel si vile, transmite Reuters.

Declarația pentru autoritățile de reglementare, emisă duminică, nu dezvăluie termenii financiari ai acordului cu Trump Organisation, care administrează hoteluri, terenuri de golf și alte proprietăți imobiliare din întreaga lume, notează News.ro.

Proiectul Aida, o societate mixtă cu Oman Tourism Development Company, va include vile rezidențiale Trump, un hotel și un teren de golf construite în apropiere de Muscat, iar finalizarea acestuia va dura peste un deceniu, se arată în declarația depusă de Dar Al Arkan.

Trump le-a predat controlul asupra afacerii fiilor săi, în timpul mandatului său de președinte.

LEGE Autorizațiile de construire deja prelungite vor putea fi prelungite din nou, pentru 2 ani CITEȘTE ȘI LEGE Autorizațiile de construire deja prelungite vor putea fi prelungite din nou, pentru 2 ani

În timp ce era președinte, Trump a avut legături strânse cu statele din Golf, inclusiv cu Arabia Saudită, care a investit 2 miliarde de dolari într-o firmă a lui Jared Kushner, ginerele și fostul consilier al lui Trump, încorporată după ce Trump și-a încheiat mandatul.

Trump Organisation are două proprietăți de golf în Dubai, Emiratele Arabe Unite, centrul financiar și turistic al Orientului Mijlociu, în parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar Damac.

Trump, care a lansat atacuri necruțătoare la adresa integrității votului din SUA, de la înfrângerea sa în alegerile din 2020, și-a lansat pe 15 noiembrie candidatura pentru recâștigarea președinției în 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
dar al arkan