FOTO Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, pregătește un apart-hotel și spații comerciale în Paradisul Verde

FOTO Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, pregătește un apart-hotel și spații comerciale în Paradisul Verde

Sursă photo: Facebook

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 28 oct 2022

Omul de afaceri Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, pregătește construcția unui apart-hotel cu 18 apartamente cu 2 camere și spații comerciale adiacente, la intrarea în complexul rezidențial Paradisul Verde, dezvoltat de familia Țânțăreanu în Corbeanca, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

Firma Paradisul Verde Investment, controlată, indirect, de Dragoș Petrescu, are în proprietate un teren cu o suprafață de circa 3.200 de metri pătrați, la intrarea în complexul rezidențial Paradisul Verde și lângă restaurantul Sunrise, pe care există o serie de magazine și o vilă.

EXCLUSIV WDP, coordonat de o familie de milionari din Belgia, și-a asigurat teren pentru un nou parc logistic de amploare, amplasat strategic. Una dintre cele mai mari suprafețe de construcții tranzacționată în ultimii ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV WDP, coordonat de o familie de milionari din Belgia, și-a asigurat teren pentru un nou parc logistic de amploare, amplasat strategic. Una dintre cele mai mari suprafețe de construcții tranzacționată în ultimii ani

Investitorul și-a propus să demoleze o parte din clădirile existente pe teren și să construiască în loc o clădire dedicată spațiilor comerciale și alta cu funcțiune de apart-hotel. Prin această inițiativă, suprafața desfășurată a clădirilor existente pe teren va crește de la circa 1.000 de metri pătrați la circa 2.500 de metri pătrați. .

„Aparthotelul va purta numele de La Boheme, parte din grupul City Grill. Pe întregul parter se va inaugura un Mega Image de tip City, de mărime medie, ce va fi operat direct de către Mega Image. În complex mai sunt spații de retail, în special pe zona de food service, precum Semolina - brutarie patiserie, opratori de înghețată și diverse servicii“, a declarat, pentru Profit.ro, Dragoș Petrescu. Valoarea investiției în acest proiect a fost calculată la 3 milion de euro, inclusiv aportul partenerului Mega Image.


Tot în cadrul cartierului Paradisul Verde, Dragoș Petrescu, alături de alți investitori, printre care Cristian Țânțăreanu, dezvoltatorul Paradisului Verde, a început în 2018 construcția unui complex de evenimente, evaluat la 18 milioane de euro, și amplasat pe malul lacului. 

„Cele 8 săli de evenimente cu peste 10.000 de metri pătrați și un hotel cu 32 de camere vor fi date în folosință în trimestrul doi din 2023. Proiectul este realizat cu sprijinul CEC Bank, dar investiția majoră este finanțată direct de acționari“, spune Petrescu.

EXCLUSIV FOTO Grupul Villar, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Israel, se lansează pe sectorul logistic din România cu un proiect major CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Grupul Villar, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Israel, se lansează pe sectorul logistic din România cu un proiect major

Proprietarul City Grill mai este asociat cu Dragoș Anastasiu - președintele Eurolines Group, Octavian Moldovan și Hildegard Brandl în firma de consultanță în managementul hotelier The Makers, care vizează crearea unei rețele de hoteluri și pensiuni la nivel național. În prezent, The Makers operează Green Dolphin Camping, complexul Green Village, resortul Valea Verde, hotelul La Boheme și hotelul Orizont din Predeal.

Dragoș Petrescu controlează compania care deține lanțurile de restaurante City Grill, Buongiorno, Caru' cu Bere și cafenelele City Cafe. Este membru în boardul HORA, asociația patronală din industria restaurantelor, președintele RBL și liderul grupului de lucru pentru Antreprenoriat din cadrul Coaliției Pentru Dezvoltarea României.

Construcția complexului Paradisul Verde din Corbeanca a fost începută în anul 1994 de către omul de afaceri Cristian Țânțăreanu pe un teren de 65 de hectare, fiind unul dintre primele cartiere de vile din România.


FOTO Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, pregătește un apart-hotel și spații comerciale în Paradisul Verde

viewscnt
Afla mai multe despre
dragos petrescu
city grill
paradisul verde