Soceram se împrumută pentru noua fabrică de BCA din Târgu Cărbunești

Soceram se împrumută pentru noua fabrică de BCA din Târgu Cărbunești
scris 27 oct 2022

EximBank și CEC Bank au structurat un pachet financiar în valoare totală de 139,2 milioane de lei destinat finanțării noii unități de producție de BCA pe care compania Soceram, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din România și controlat indirect de omul de afaceri Mihai Anastasescu, o construiește la Târgu Cărbunești, județul Gorj. 

Viitoarea fabrică va avea o capacitate de producție de pana la 1.500 de metri cubi pe zi și este cea de-a treia unitate de producție de BCA a societății, alături de cea de la Doicești (Dâmbovița) și cea de la Cordun (Neamț), pe care Soceram a inaugurat-o anul trecut. 

EXCLUSIV FOTO Grupul Villar, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Israel, se lansează pe sectorul logistic din România cu un proiect major CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Grupul Villar, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Israel, se lansează pe sectorul logistic din România cu un proiect major

Soceram este o companie cu peste 40 de ani de experiență în producerea și comercializarea materialelor de construcții. Compania și-a început activitatea în forma actuală după privatizarea din anul 2004, în prezent activitatea acesteia fiind concentrată pe dezvoltarea, producerea și vânzarea materialelor pentru zidărie - cărămidă, beton celular autoclavizat – ”BCA” și adezivi folosiți în construcții. Soceram are în prezent două locații principale de producție – la Doicești (producție de BCA și cărămidă) și Cordun (producție de BCA) unde își desfășurau activitatea 429 de angajati la finalul anului 2021.

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 246 de milioane de lei, în creștere cu 46% față de 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
soceram
mihai anastasescu
bca
fabrica