FOTO Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, a început lucrările de construcție pentru faza a II-a a proiectului Spaceplus West

FOTO Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, a început lucrările de construcție pentru faza a II-a a proiectului Spaceplus West
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2023

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, a început lucrările de construcție pentru faza a doua de dezvoltare a Spaceplus West, proiectul care se adresează nevoilor de depozitare ale IMM-urilor.

Urmărește-ne și pe Google News

Soluțiile pentru finanțarea afacerilor locale într-un context macroeconomic și social complex, tipurile de finanțări care pot susține dezvoltarea mediului antreprenorial local, oportunitățile antreprenoriale vor fi prezentate la Conferința EU FUNDS Profit.ro FirstBank și Visa - Finanțăm digitalizarea României - Ediția a II-a.

Conferința, programată pentru 30 mai, va fi organizată, și cu sprijinul Visa, la Brașov, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Detalii AICI

Spaceplus West este prima dezvoltare pe segmentul industrial-logistic din portofoliul Speedwell

EXCLUSIV FOTO Gigantul american Oracle renunță la cel puțin jumătate din birourile sale din România. Pleacă din Sky Tower și se consolidează în Oregon Park. Tranzacția va intra direct pe locul 1 în topul celor mai mari suprafețe închiriate în acest an CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Gigantul american Oracle renunță la cel puțin jumătate din birourile sale din România. Pleacă din Sky Tower și se consolidează în Oregon Park. Tranzacția va intra direct pe locul 1 în topul celor mai mari suprafețe închiriate în acest an

Localizat pe șoseaua de centură a Bucureștiului, în Chitila, noua fază va adăuga 7.000 mp suprafață închiriabilă, parte din suprafața totală de 10.000 mp. Prima fază a clădirii a ajuns la un grad de ocupare de 100%, iar lucrările de construcție pentru faza a II-a sunt planificate să fie finalizate până la sfârșitul anului.

Prima fază a proiectului SPACEPLUS, lansată anul trecut, a introdus un nou concept pe piața logistică din România. Ca răspuns la nevoile întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), conceptul oferă unități de depozitare și producție de clasă A, de înaltă calitate, pentru uz industrial ușor și logistic. Prima fază a dezvoltării a constat într-un modul de 3.000 mp, în timp ce a doua fază cuprinde 7.000 mp din totalul de  10.000 mp.

FOTO Speedwell, susținut de multimilionari din Belgia, a început lucrările de construcție pentru faza a II-a a proiectului Spaceplus WestCa parte a planurilor sale de extindere și a cererii mari din piață, SPEEDWELL a achiziționat anul acesta un nou teren de 15.000 mp în Popești-Leordeni, planificat pentru dezvoltarea SPACEPLUS East, ce va pune la dispoziția clienților o suprafață totală închiriabilă de 8.000 mp.

Compania construiește a doua fază a proiectului din Chitila în strânsă colaborare cu LCV, investitorul belgian, într-un parteneriat de investiții 50/50.

EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Primarul Nicușor Dan cere revocarea a aproape 400 de autorizații de construire și desființare emise de Primăria Sectorului 2 în ultimele 7 luni CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Primarul Nicușor Dan cere revocarea a aproape 400 de autorizații de construire și desființare emise de Primăria Sectorului 2 în ultimele 7 luni

Speedwell are un portofoliu mare de dezvoltări în România care include RECORD PARK în Cluj-Napoca, TRIAMA Residence, The IVY, MIRO, THE MEADOWS, CITYZEN și SPACEPLUS în București, GLENWOOD Estate în Corbeanca, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu - Vâlcea.   

O serie de milionari belgieni au ajuns să investească în România la recomandarea unor parteneri sau cu ajutorul unor antreprenori români. Aceștia au plasat până acum peste 1,5 miliarde de euro în proprietăți românești. Printre ei se numără Patrick Van Den Bossche și Marc Lebbe – fondatorii Liebrecht & WooD, Steven Van Den Bossche și Carl Decoopman – proprietarii BelRom, familia De Pauw – proprietar al WDP, Jan Van Geet – care controlează VGP, familia antreprenorului Jan De Clerck - proprietarul Alinso, familia Kerckhof – care deține Vabeld, Frank Donck de la Atenor, Christian Dumolin – proprietarul Koramic Real Estate, sau fostul pilot de raliuri Yves Weerts.

viewscnt
Afla mai multe despre
speedwell
logistic
chitila