Globalworth se extinde în Târgu Mureș cu o nouă achiziție

Globalworth se extinde în Târgu Mureș cu o nouă achiziție
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2022

Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie al Globalworth, își extinde portofoliul prin investiția, alături de Global Vision, într-un proiect industrial și logistic cu o suprafață totală de 37,9 mii de metri pătrați în Târgu Mureș. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu posibilitatea de a dezvolta până la 18.000 mp de spatiu de depozit, unități cu temperatură controlată, spații de birouri și sociale într-un proiect unic, se preconizează că Mureș City Logistics va fi finalizat și predat in Q1 2023.

NEPI Rockcastle preia participația deținută de Carrefour în Ploiești Shopping City CITEȘTE ȘI NEPI Rockcastle preia participația deținută de Carrefour în Ploiești Shopping City

Globalworth își continuă parteneriatul cu Global Vision, Târgu Mureș fiind a treia locație din cadrul parteneriatului, după dezvoltarea proiectelor Constanța Business Park și Chitila Logistics Hub.

În urma acestei tranzacții, Globalworth este prezent în 7 orașe importante din România: Arad, București, Constanța, Oradea, Pitești, Târgu Mureș și Timișoara.

Prin cele mai recente investiții, Globalworth a devenit unul dintre cei mai mari proprietari de active logistice/industriale ușoare din România, cu un portofoliu de 368k mp GLA și 725,5k mp GLA care urmează a fi dezvoltați în etape. 

Gestionat de peste 200 de angajațiîn Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul Globalworth are o valoare totală de 3,2 miliarde de euro, la 30 iunie 2022. Aproximativ 96,3% din portofoliu este reprezentat de active producătoare de venit, predominant în sectorul de birouri și închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale.

În Polonia, Globalworth este prezentă în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice, în timp ce în România proprietățile se regăsesc în București, Timișoara, Târgu Mureș, Constanta, Pitești, Arad și Oradea.

Global Vision este fondată de antreprenorul Sorin Preda ca dezvoltator de spații logistice.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
logistică