HP închiriază încă 2.377 metri pătrați în Novo Park din Pipera

HP închiriază încă 2.377 metri pătrați în Novo Park din Pipera
scris 14 iun 2017

Compania HP Inc. România a semnat un contract de extindere a spațiului închiriat în parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, deținut de Genesis Property, cu încă 2.377 metri pătrați.

Contractul cu HP Inc. pentru noul spațiu intră în vigoare începând cu 15 iunie 2017 și este valabil până la 1 noiembrie 2024. În total, HP a închiriat în Novo Park 29.000 metri pătrați.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București, format din șapte clădiri cu o suprafață utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A, calitate superioară.

FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro

Novo Park are un grad de ocupare de 100% și găzduiește companii precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services România.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hp
novo park