Immofinanz pierde ușor din chirii în România

Immofinanz pierde ușor din chirii în România
scris 11 apr 2019

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară din România, a raportat anul trecut venituri din chirii în România de 48,2 milioane euro, reprezentând 20,3% din veniturile totale din închirieri la nivel de grup.

În 2017, compania a înregistrat, în România, venituri din chiriile de 49,8 milioane euro.

EXCLUSIV Divizia imobiliară a Alpha Bank România discută vânzarea ultimelor proprietăți executate silit de bancă după care se orientează spre consultanță externă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Divizia imobiliară a Alpha Bank România discută vânzarea ultimelor proprietăți executate silit de bancă după care se orientează spre consultanță externă

Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 17,7% din portofoliul total al companiei și au o valoare contabilă de 768,5 milioane euro, conform datelor pentru anul financiar 2018.

Portofoliul de investiții în valoare de 635,7 milioane euro se împarte în 9 clădiri de birouri (14,2% din portofoliul total de birouri) și 6 proprietăți de retail (21,5% din portofoliul total de retail). În 2018, rata de ocupare a rămas la un nivel de 94,4%.

Compania a vândut anul trecut două proiecte din România, pentru care a încasat 17,3 milioane de euro, și intenționează să continue seria vânzărilor de pe piața locală.

Piețele principale unde grupul derulează afaceri sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
venituri chirii