Japonezii de la NTT Data vor să închirieze 2.800 metri pătrați în ansamblul Openville Timișoara

Japonezii de la NTT Data vor să închirieze 2.800 metri pătrați în ansamblul Openville Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2018

Furnizorul de servicii și soluții software NTT Data România, parte a concernului japonez cu același nume, a semnat un contract de închiriere a 2.800 metri pătrați în ansamblul Openville Timișoara, unde vor lucra aproximativ 150 de specialiști IT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În acest moment, echipa numără peste 150 de specialiști în Timișoara, număr care, cu siguranță, va crește în contextul actual de amplificare a oportunităților, al poziționării noastre strategice pe piața domestică și cea externă, cât și datorită talentelor din piața de resurse umane pe care le oferă acest oraș progresiv”, a declarat Diana Stănese, COO, Executive VP, NTT DATA Romania.

Red Bull România își mută biroul în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri CITEȘTE ȘI Red Bull România își mută biroul în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri

În august 2017, NTT Data România a închiriat o suprafață de 4.000 de metri pătrați în proiectul de birouri Unirii View. clădire ce va fi gata în vara acestui an.

Echipa NTT Data Romania numără 1.600 de persoane, cu aproximativ 50% mai mulți comparativ cu începutul anului 2017. 

Ansamblul Openville Timișoarav va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include: 100.000 metri pătrați de birouri clasa A, o suprafață suplimentară de 47.000 metri pătrați de retail, un parc de 55.000 metri pătrați, un pasaj subteran destinat traficului auto și peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Până în prezent, în ansamblu au fost finalizați 31.000 metri pătrați de spații office (în UBC 1 și UBC 2). Alți 19.000 metri pătrați de birouri se află în construcție (în UBC 3), precum și 47.000 metri pătrați de spații noi de retail. În perioada următoare vor fi demarate lucrările de construcție la cel de-al patrulea imobil cu funcțiune office (50.000 metri pătrați, UBC 0), precum și la parcarea subterană și pasajul auto subteran.

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
ntt data
openville timisoara