Creșterea accelerată a ofertei de locuințe noi are impact asupra prețurilor apartamentelor vechi

Creșterea accelerată a ofertei de locuințe noi are impact asupra prețurilor apartamentelor vechi
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2018

Creșterea prețurilor apartamentelor vechi începe să încetinească, pe fondul urcării accelerate a ofertei de locuințe noi, este principala concluzie a Salonului Imobiliar București (SIB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prețurile apartamentelor vechi sunt astăzi foarte apropiate și, în unele cazuri, chiar mai ridicate decât cele ale unităților locative construite în ultimii ani.

Astfel, a crescut numărul ansamblurilor mari, concepte rezidențiale integrate, cum sunt Onix Park – 2.000 de apartamente în zona Aviației-Pipera, AFI City – 2.000 de apartamente în zona Bucureștii Noi, H Pipera Lake – 1.350 de apartamente, Arbo Residence Mogoșoaia– 1.000 de apartamente, Arcadia Apartments Domenii – 800 de apartamente, Luxuria Domenii – 630 de apartamente. Aceste proiecte vor fi dezvoltate în faze, pe parcursul mai multor ani.

Totodată, o mare parte a cererii de locuințe s-a îndreptat către apartamentele care se încadrează în programul Prima Casă, lansat pe 23 februarie, mai arată datele SIB.

În cadrul târgului s-a făcut remarcat și un alt segment de clienți care dispun de bani cash pentru achiziție și nu se finanțează de la bancă. Aceștia caută apartamente în proiecte din zonele ultra-centrale, centrale și cea de nord.

SONDAJ Aviației este cartierul în care bucureștenii se simt cel mai în siguranță. Ferentari, la polul opus CITEȘTE ȘI SONDAJ Aviației este cartierul în care bucureștenii se simt cel mai în siguranță. Ferentari, la polul opus

Salonul Imobiliar București face parte din portofoliul K Group, un consorțiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuală cumulată pe grup de 2,5 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
apartamente noi
apartamente vechi